Kusut, musut & mukusut......


Salam. Lama tak ngarut kat sini.... This sem, tahap kemengarutan n kekusutan aku kat UIA makin menjadi-jadi.... Don't make me start with the Course Assesment Marks... Tak tahu mana silapnya, kelas tak pernah ponteng, maybe sebab sem ni subjek makin susah kot, sem ni antara subjek paling "best" - Phonetics & Phonology & Islamic Ethics. Lecturer memang baik, tapi subjek dia, tobat tak nak amik lagi.................. Sem ni ngan Drama pun xyahlah mention...... Nasib bek sorang jer buat hal, len2? Thumbs Up!! Best Giler!! Penat tu usah cakaplah, meeting xpernah miss ok.... ha3!!

Skang smpi 6hb lapang giler, xder paper final langsung, so, skang aku tgh mentelaah heap of papers yg English kurun ke berapa ntah.... BM punya paper Alhamdullilah ok, kepastian untuk mendapat B lagi sngt cerah... =_=" Masa UPSR, Pemahaman A, Penulisan B, masa PMR dapat B, masa SPM dapat A2, masa kat Gombak, BM 1 dapat B+, BM2 entahlah... Dari Sek. rendah sampai masuk U, susah giler nak dapat gred paling tinggi available.... pelik2..... =_="

4 comments:

cha'a said...

wuaaa~~~~ me too!! paling severe, i started to skip classes whenever i feel like it! i dont wanna repeat the same thing for next sem lah.. guide me plz.. haha. and i havta agree on 'islamic ethics' weyhh.. gilela ssh kambeng! all the best to u, hadi! and bm.. me have like, 2 hours lg nk xam nih.. hope i will pass... =.=''

Nathaniel R. Johnson said...

Btul2!!! Islamic Ethics susah nak mati doe!

CAM Phonetics & Drama x siap2 lg plak
& after this klu ade lecturer IRK or HS yg complaint BENL studs suka procrastinate, WE TRULY LEARN FROM THE BEST!!
=P

Syfuel Hady said...

cha'a: Sem ni i terskip Bm 2 times, Soq 2 or 3, len2 full. ^^ Best of luck babe, sama2 kita tabahkan diri ngadap drama n phonetics nanti... =_="

nagib:Ha3!! I second, triple that!! Kami hanya mengikut.... XD

mirachantek said...

i hate bm

There was an error in this gadget

Template Brought by :

blogger templates